Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor’da TEK Düşünce Boluspor

PTT 1. Lig’in 29. haftasında Boluspor ile salı günü deplasmanda karşılaşacak olan lider Adanaspor hazırlıklarını tamamladı.Adanaspor, Samsunspor galibiyetini unutarak Boluspor ile oynanacak zorlu karşılaşma odaklandı. Turuncu-beyazlılar...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor’da TEK Düşünce Boluspor
PTT 1. Lig’in 29. haftasında Boluspor ile salı günü deplasmanda karşılaşacak olan lider Adanaspor hazırlıklarını tamamladı.
Adanaspor, Samsunspor galibiyetini unutarak Boluspor ile oynanacak zorlu karşılaşma odaklandı. Turuncu-beyazlılar bu maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde tamamladı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın diğer bölümünde dar alanda çift kale maç oynayan futbolcuları saha kenarından dikkatle seyreden Teknik Direktör Engin İpekoğlu öğrencilerine yapmaları gereken pozisyonları uygulamalı olarak gösterdi.
Ayrıca sakatlığından dolayı kafilede yer alamayacak olan Ergin Keleş, antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Adanaspor yarın sabah saatlerinde hava yolu ile Ankara’ya buradan da kara yolu ile karşılaşmanın oynanacağı Bolu’ya hareket edecek. Bolu’da zorlu mücadele öncesi son idmanını yapacak olan Adanaspor, daha sonra konakladığı otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.