Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor’da Hedef Galibiyet

PTT 1. Lig’de pazar günü Adana Demirspor ile karşılaşacak lider Adanaspor’da hedef galibiyet. Adanaspor Teknik Direktör Engin İpekoğlu, “Kazandığımız takdirde, Adana Demirspor’a karşı son 8 haftaya girilirken puansal anlamda ciddi bir...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de pazar günü Adana Demirspor ile karşılaşacak lider Adanaspor’da hedef galibiyet. Adanaspor Teknik Direktör Engin İpekoğlu, “Kazandığımız takdirde, Adana Demirspor’a karşı son 8 haftaya girilirken puansal anlamda ciddi bir avantaj yakalamış olacağız” dedi.
Turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan İpekoğlu, futbolculuğu döneminde birçok derbi yaşadığını kaydederek, “Adana derbisini antrenör olarak ilk defa yaşayacağız. Keyifli bir derbi olacağını tahmin ediyorum. Adanaspor olarak düşüncemiz maçı kazanmak. Ancak her şeyden önemlisi fair-play kuralları içerisinde tribündeki ve ekranları başındaki taraftarların keyif içerisinde izleyebileceği bir maç olması” diye konuştu.
“İKİ TAKIMIN DA HEDEFİ ŞAMPİYONLUK”
Adana Demirspor maçının önemine değinen İpekoğlu, “Her iki takımın da hedefi şampiyonluk. Bizim 4 puan önde olmamız bir şeyi değiştirmiyor açıkçası. Kazandığımız takdirde, Adana Demirspor’a karşı son 8 haftaya girilirken puansal anlamda ciddi bir avantaj yakalamış olacağız. Her şeye rağmen unutulmaması gerekir ki daha oynanacak 8 maç var. Bu yarış benim inancıma göre ligin son haftasına kadar devam edecektir. Tabi şampiyonluk, play-off ve düşme mücadelesi veren takımlar anlamında” ifadelerini kullandı.
“ZAAFIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM”
Engin İpekoğlu, bundan önceki maçlarda olduğu gibi Adana Demirspor karşılaşmasından da 3 puan almak istediklerinin altını çizerek, “Her iki takımda da önemli oyuncular var. Bizim maliyetimiz her ne kadar Adana Demirspor’un 4’te biri kadar olsa da bu ligin gerçekleri ile oynayan bir takım olduğumuza inanıyorum. Bugüne kadar da bu anlamda başarılı olduk. İnşallah Adana Demirspor maçında da başarılı oluruz” dedi.
Her takımın mutlaka zaafları olduğunu belirten İpekoğlu, “Ben kendi takımım anlamında söylüyorum; bizim takımımızda göze batacak bir zaaf olduğunu düşünmüyorum” değerlendirmesini yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.