Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor’da hazırlıklar tam gaz

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da bulunan Adanaspor, günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor.Sabah erken saatte genel kuvvet çalışmasını core egzersizler şeklinde tamamlayan turuncu-beyazlı futbolcular, ardından eşli...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da bulunan Adanaspor, günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor.
Sabah erken saatte genel kuvvet çalışmasını core egzersizler şeklinde tamamlayan turuncu-beyazlı futbolcular, ardından eşli stretching hareketleriyle yenilenme çalışmaları yaptı. Fizik kondisyoneri Mustafa Başaran eşliğinde havuz egzersizleriyle sabah idmanını tamamlandı.
Akşam idmanı genel ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra farklı guruplara ayrılan futbolcular 5’e 2 çalışması yaptı. Geniş sahada teknik ve taktik çalışması yapan turuncu-beyazlı ekip akşam idmanını soğutma-stretching çalışması ile tamamladı.
Ali Gedikbaş’ın kardeşi Bolu kampına geldi
Adanaspor’un kurucularından Ali Gedikbaş’ın kız kardeşi Selver Gedikbaş Adanaspor’un Bolu kampını ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Adanaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Akgül ve Teknik Direktör Engin İpekoğlu ile sohbet eden Selver Gedikbaş, “Geçen sene Adanaspor’un büyük başarısından dolayı çok mutlu oldum. Sonunda Süper Lig’e çıktık. Eminim ki Adanaspor eski günlerdeki gibi Avrupa kupalarına katılacaktır. Başkan Bayram Akgül ve Engin İpekoğlu’na inanıyorum” dedi.
Adanaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Akgül ise, “Selver hanımın kampımızı ziyaret etmesinden son derece memnun olduk. Kendisinin iyi dilekleri için teşekkür ederim. İnşallah biz de Bayram Akgül başkanımızın yönetiminde Adanaspor’la eski günlerde olduğu gibi süper ligde de başarılı olacağız. Süper Lig’de kalıcı olmayı planlıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.