Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor’da Hazırlıklar Son Aşamaya Geldi

PTT 1. Lig’in 28. haftasında sahasında Samsunspor’u ağırlayacak olan Adanaspor’da hazırlıklar son aşamaya geldi.Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlı ekip günü...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 28. haftasında sahasında Samsunspor’u ağırlayacak olan Adanaspor’da hazırlıklar son aşamaya geldi.
Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlı ekip günü tek antrenmanla noktaladı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi Teknik Direktör Engin İpekoğlu oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1 saat süren antrenman geniş alanda çift kale maçla tamamlandı.
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Samsunspor karşılaşmasının zorlu ancak keyifli geçeceğini belirterek, "Ciddi bir rakiple oynayacağız. Kolay maç olmayacak ama keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Her iki takımın kadro kalitesi iyi düzeyde. Zor bir maç olacak. Ancak biz de kalan maçlarımızı kazanmak için saha ya çıkacağız. İşimizi ciddiye alan bir ekibiz ve bu doğrultu da sahamızda oynayacağımız Samsunspor karşısında gülen taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.
KILIÇLI KÖYÜNE ZİYARET
Adana Merkez Sarıçam ilçesine bağlı Kılıçlı köyü sakinlerinin daveti üzerine Adanaspor’un başarılı futbolcularından Hayrullah Mert Akyüz ve Mehmet Sak Kılıçlı köyünü ziyaret etti. İlk olarak Kılıçlı Ahmet Akyürek İlkokulu’nu ziyaret eden Adanaspor kafilesi buradaki çocuklara forma dağıtarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra köy halkıyla sohbet eden Hayrullah Mert Akyüz ve Mehmet Sak ilgilerinden dolayı köy halkına teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.