Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor’da Galibiyete "İzin" Hediyesi

PTT 1. Lig’de Adana Demirspor’u 1-0 yenerek liderliğini sürdüren Adanaspor’da, Teknik Direktör Engin İpekoğlu oyuncularına galibiyet hediyesi olarak ekstra bir gün daha izin verdi. Turuncu-beyazlılar, perşembe günü Karşıyaka maçı hazırlıklarına...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor’da Galibiyete "İzin" Hediyesi
PTT 1. Lig’de Adana Demirspor’u 1-0 yenerek liderliğini sürdüren Adanaspor’da, Teknik Direktör Engin İpekoğlu oyuncularına galibiyet hediyesi olarak ekstra bir gün daha izin verdi. Turuncu-beyazlılar, perşembe günü Karşıyaka maçı hazırlıklarına başlayacak.
Adanaspor, dün 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanan Adana derbisinde, Adana Demirspor’u Tevfik’in kafa golü ile 1-0 mağlup etmişti. Süper Lig yolunda puan farkını açan Adanaspor taraftarlarına da büyük sevinç yaşatmıştı. Şampiyonluk yarışında önemli bir rakibine karşı önemli bir galibiyet elde eden Adanaspor’da, Teknik Direktör Engin İpekoğlu da oyuncularına galibiyet hediyesi verdi. İpekoğlu, 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Karşıyaka maçı için çarşamba günü yapılacak çalışmayı, ekstra izin ile Perşembe günününe uzattı. bu durumdan oldukça mutlu olan oyuncular, Karşıyaka maçı hazırlıklarına daha moralli bir şekilde hazırlanacaklarını ifade ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.