Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor’da Cumhuriyet coşkusu

PTT 1. Lig’de pazar günü kendi evinde Altınordu’yu konuk edecek olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde bulunan sahanın bakımda olması nedeni ile bu hafta antrenmanlarını Gençlik Stadı'nda yapan turuncu...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2014 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2014 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor’da Cumhuriyet coşkusu
PTT 1. Lig’de pazar günü kendi evinde Altınordu’yu konuk edecek olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde bulunan sahanın bakımda olması nedeni ile bu hafta antrenmanlarını Gençlik Stadı'nda yapan turuncu beyazlı futbolcular Türk bayrağı ile objektif karşısına geçerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Turuncu beyazlı yöneticilerin de izlediği antrenmanın sonunda Asbaşkan Hamza Akgül ve diğer yöneticiler de Türk bayrağıyla fotoğraf çektirerek Adanalıların Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Hamza Akgül, "Cumhuriyetimizin 91. yılını coşkuyla kutladık. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Böylesine mutlu bir günde Karaman’da yaşanan maden kazası da hepimizi üzüntüye boğdu." dedi.

Bu arada sakatlığı devam eden Merthan Açıl bugün takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ayrıca Ahmet Dereli, Mehmet Sak ve MR çekilen Fahri Akyol da çalışmada yer almadı. Sağlık ekibi bu oyuncuların tedavisini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.