Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, yağmur altında çalıştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, pazar günü Altınordu ile oynayacağı maçın hazırlıklarının son aşamasına geldi. Gençlik Stadı’nda çalışan turuncu beyazlı takım yağmur altında yaklaşık 1.5 saat süren bir çalışma yaptı. Teknik...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor, yağmur altında çalıştı
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, pazar günü Altınordu ile oynayacağı maçın hazırlıklarının son aşamasına geldi. Gençlik Stadı’nda çalışan turuncu beyazlı takım yağmur altında yaklaşık 1.5 saat süren bir çalışma yaptı. Teknik Direktör Levent Eriş takımı iki gurup halinde çalıştırırken orta saha ve forvet oyuncuları uzaktan şut ile kenardan yapılan ortalara gol vuruşları yaptı. Savunma oyuncuları ise ceza alanına gelen yüksek topları uzaklaştırmak ve topu kaleden uzak tutmak çalışmaları yaptı.

Dün yapılan çalışmada adalesinde ağrı hisseden Murat Yılmaz bugün yapılan antrenmanı kenardan izledi. Sağlık ekibi başarılı futbolcunun tedavisini devam ettirirken Merthan, Mehmet Sak ve Cem Özdemir antrenmanı düz koşu ile tamamladı.

U-18 Milli takımında forma giyen ve ilk maçta 3 gol atan Sabit Hakan Yılmaz bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Teknik Direktör Eriş ve futbolcularda başarısından dolayı Sabit Hakan’ı tebrik etti.

Milli forma altında gösterdiği başarıyı Adanaspor’da da sürdürmek istediğini söyleyen Sabit Hakan, “Düzenli çalışmanın karşılığını aldığımı düşünüyorum. Maçların 5 Ocak Stadı’nda 3 gol atmam beni ayrıca mutlu etti. Adanaspor’u iyi şekilde temsil etmek ve görev verildiği zaman layıkıyla yerine getirmek istiyorum. Önümüzde Altınordu ile oynayacağımız zor bir müsabaka var. Kendi sahamızda ve seyircimizin desteğiyle kazanarak yenilmezlik serisini sürdürmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.