Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor U15 Takımı hedefi büyüttü

Adanaspor U15 Takımı lig hazırlıklarını sürdürüyor. Bugüne kadar oynadığı maçlarda başarılı bir performans çizen genç oyuncular hazırlıklarını Cem Hallaçeli nezaretinde devam ettiriyor. Muharrem Gülergin Stadı’nın yanında yer...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2014 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2014 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor U15 Takımı hedefi büyüttü
Adanaspor U15 Takımı lig hazırlıklarını sürdürüyor. Bugüne kadar oynadığı maçlarda başarılı bir performans çizen genç oyuncular hazırlıklarını Cem Hallaçeli nezaretinde devam ettiriyor.

Muharrem Gülergin Stadı’nın yanında yer alan sahada çalışmalarını yapan U15 takımda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekerken, teknik ekip ise bu hırsın gelecek için umut verici olduğunu söyledi. Takımın antrenörü Cem Hallaçeli amaçlarının sportif başarıdan öte futbolcu yetiştirip gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu söyledi.

Gelecek nesillere sporu sevdirmenin önemli olduğunu vurgulayan Halleçeli, "Başkanımız Bayram Akgül ve Eyüp Arın Hocama bana bu şansı verdikleri için çok teşekkür ederim. Amacımız ileride turuncu beyazlı formayı başarıyla giyecek ve eğitim hayatlarına dikkat eden genç oyuncular yetiştirmektir. Saha konusunda büyük sıkıntılar yaşamamıza rağmen çalışmalarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.