Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor Top Başı Yapıyor

PTT 1. Lig’in lideri Adanaspor, üç günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde antremanlara başladı.Adana Demirspor’u 1-0’lık skorla geçerek ilk iki iddiasını sürdüren ve önemli bir avantaj elde eden...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor Top Başı Yapıyor
PTT 1. Lig’in lideri Adanaspor, üç günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde antremanlara başladı.
Adana Demirspor’u 1-0’lık skorla geçerek ilk iki iddiasını sürdüren ve önemli bir avantaj elde eden Adanaspor’da, üç günlük izin bugün bitti. Teknik heyet ve futbolcular akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak gelecek hafta oynanacak Karşıyaka karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
Öte yandan Adanaspor’un golcü ismi Uche Kalu, baba olurken çocuğunun ismini ise Michael Uche Junior koydu. Erkek çocuğunu kollarına alan Kalu, büyük sevinç yaşadı. İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan Uche, “Allah herkese bu duyguyu yaşatsın. Oğlum ailemize uğurlu gelecek. Bu mutluluğu bana yaşattığı için eşime çok teşekkür ederim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.