Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor Teknik Direktörü Arın: "Çıkışımızı Sürdürmek İstiyoruz"

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un teknik direktörü Eyüp Arın, Altınordu maçıyla çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.Arın yaptığı açıklamada, hedeflerinin ligdeki çıkışlarını Altınordu karşısında da sürdürmek...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un teknik direktörü Eyüp Arın, Altınordu maçıyla çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.
Arın yaptığı açıklamada, hedeflerinin ligdeki çıkışlarını Altınordu karşısında da sürdürmek olduğunu belirterek, "Milli maç arasında Baklalıspor ve A2 takımı olmak üzere iki hazırlık maçı oynadık. Bu müsabakaların sonuçları önemli değil. Oynadığımız rakipler basit gibi görünebilir ancak buradaki amacımız oyuncularımızın yapmak istediklerini sahaya yansıtmasıydı. Bu bağlamda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Altınordu karşılaşmasına kadar en iyi şekilde hazırlanıp ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz’’ diye konuştu.
Milli maç nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, A2 takımıyla hazırlık maçı oynadı. 45’er dakikadan iki devre halinde oynanan mücadelede Adanaspor; İrfancan, Özgür Öçal, Yakup, Didi, Mehmet Sak, Renan, Samican, Magaye, Nduka, Mahmut ve Ergin 11’i ile başladı. Osman Yereşen Tesislerinde oynanan hazırlık müsabakasında Adanaspor A takımı sahadan 7-1‘lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın gollerini, Ergin, Nduka, Magaye, Yakup, Roni ve Mahmut kaydederken, A2 takımının tek golü ise Emre Aybar’dan geldi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.