Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor Sao Paulo’dan Roni’yi Kiraladı

Brezilyalı Ofansif Orta Saha Oyuncusu Roni, İstanbul’a Gelerek Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün Ofisinde Turuncu-beyazlı Takıma Bir Yıllık İmza Attı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor Sao Paulo’dan Roni’yi Kiraladı
Süper Lig’in yeni takımlarından Adanaspor, Sao Paulo takımından 25 yaşındaki Ronei Gleison Rodrigues dos Reis’i (Roni) bir yıllığına kiraladı.
Brezilyalı ofansif orta saha oyuncusu Roni, İstanbul’a gelerek Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün ofisinde turuncu-beyazlı takıma bir yıllık imza attı.
Geçtiğimiz sezon Brezilya Serie B ekiplerinden Ceara Sporting Clup’de kiralık olarak oynayan Roni, kupa ve ligde forma giydiği 10 maçta 3 gol, bir asistlik performans sergiledi. 1.71 boyundaki Roni, sağ ve sol kanatlarda da forma giyebiliyor.
“BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM”
Adanapor’a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Roni, Adanaspor’un önemli bir kulüp olduğunu ve Brezilyalı oyuncuların burada aşama kat ettiklerini dile getirerek, “Umarım Adanaspor’da çok başarılı olacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ise üçüncü transferi gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Hocamızla takımımızın eksiklerini tespit ettik ve ona göre transfer yapıyoruz. Ronei Gleison Rodrigues’in faydalı olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.