Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Şanlıurfa'dan rövanşı almak istiyor

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, pazar günü kendi evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.     Öğleden sonra Osman Yereşen Tesislerinde çalışan turuncu...

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2015 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2015 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor, Şanlıurfa'dan rövanşı almak istiyor
PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, pazar günü kendi evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.

    Öğleden sonra Osman Yereşen Tesislerinde çalışan turuncu beyazlı takımda hedef son haftalarda devam eden çıkışı devam sürdürmek. Takımda Olcay ve Berk dışında sakat oyuncu bulunmazken Teknik Direktör Güven Kurtar futbolcularla her hafta olduğu gibi genel bir toplantı yaptı. Adanaspor, ligin ilk maçında Şanlıurfaspor’un sahasının bakımda olması nedeniyle Elazığ’da oynanan maçı 2-1 kaybetmişti.

    Isınma hareketleri ile başlayan antrenman koordinasyon ve dayanıklılık çalışması ile devam etti. Futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlenirken Nduka’nın takıma çabuk uyum sağlaması teknik heyeti sevindirdi. Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan maçın maçının bilet fiyatları da açıklandı.
     Buna göre: Kale arkası: 5 TL, Maraton: 12,5 TL, Kapalı Üst: 20 TL, Kapalı Alt: 15 TL’den satışa sunulacak. Maç günü saat 14.00’te seyirci girişi başlayacak.

    Sakatlığı nedeni ile uzun süredir sahalardan uzak kalan Olcay Turhan’ın kısa bir süre sonra antrenmanlara başlayacağı açıklandı. Bel fıtığı teşhisi ile yaklaşık 1.5 aydır tedavi gören genç futbolcunun 2 gün içinde takıma katılması bekleniyor. Futbol oynamayı çok özlediğini kaydeden Olcay, “Allah hiçbir futbolcuya sakatlık vermesin. Uzun bir tedavi sürecimin sonuna geldik. Sağlık ekibinin raporu doğrultusunda takıma katılacağım. Son haftalarda art arda alınan sonuçlarla kendimizi bulduk. Şanlıurfaspor engelini de aşarak hedefimizi yükseltmek istiyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.