Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor - Samsunspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 22. haftasında Adanaspor, evinde Samsunspor’u 2-1 mağlup etti.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Yardımcı Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz, müsabakanın ligin en zevkli maçlarından biri olduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor - Samsunspor Maçının Ardından
PTT 1. Lig’in 22. haftasında Adanaspor, evinde Samsunspor’u 2-1 mağlup etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Yardımcı Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz, müsabakanın ligin en zevkli maçlarından biri olduğunu belirterek, satranç maçı gibi bir oyun oynadıklarını kaydetti.
Pozisyon vermeden oynamaya çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, “Ligin deplasman kralı 3 takımı var. Birisi de Samsunspor. Kiminle oynadığımızı biliyoruz. İlk yarı riske edemedik. 2. yarı tempoyu artırdık, değişiklikler işe yaradı. Gireniyle çıkanıyla iyi bir mücadele oldu ama Samsunspor’un gücünü gözardı etmemek lazım. Onlar da çok pozisyon buldu. Biz sonuna kadar bırakmadık. Samsunspor da kazanabilirdi ama kazanmayı bizim hak ettiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
SAMSUNSPOR CEPHESİ
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise maçın çok temposuz olduğunun altını çizerek, “Maçı izlerken ben bile zevk almadım” dedi.
Son saniyelerde duran toptan gol yemenin üzüntüsünü yaşadıklarını anlatan Altın, “Biraz da konsantrasyon eksikliği bize bu sonucu getirdi. Daha bu sabah arkadaşlarımızla maç konuşmamızda paylaştım, ‘Arkadaşlar, dikkat edin çapraz köşeden iyi kontrol etmemiz lazım’ diye. İlk golde defansın böyle gol yememesi lazım. Yani üzüntüm şu; çalışıyorsunuz ve 1 hafta boyunca mücadele veriyorsunuz ama maalesef buna rağmen hata yapılıyorsa buna üzülüyorum, başka bir şeye değil. Yazık oldu, bunu bir kaza olarak görüyorum. Yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde maçlarımız var, biraz da buradan ders çıkarmamız lazım. Dersimizi iyi çalıştık ama bazen konsantrasyon eksikliğinden oluyor. Hedeflerimiz var, bu hedef doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.