Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor PTT 1. Lig’deki Son Maçına Hazırlanıyor

PTT 1. Lig’in 34. haftasında sahasında Vartaş Elazığspor’u ağırlayacak olan Adanaspor’da hazırlıklar yarın itibariyle başlıyor.Kardemir Karabükspor deplasmanında son dakika golü ile 2-1 mağlup olan Adanaspor’da izin bitiyor. Toros...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 34. haftasında sahasında Vartaş Elazığspor’u ağırlayacak olan Adanaspor’da hazırlıklar yarın itibariyle başlıyor.
Kardemir Karabükspor deplasmanında son dakika golü ile 2-1 mağlup olan Adanaspor’da izin bitiyor. Toros kaplanları yarın Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak hafta sonu oynanacak Vartaş Elazığspor karşılaşmasının hazırlıklarına start verecek. Cumartesi günü sahasında Vartaş Elazığspor ile PTT 1. Lig’de son maça çıkacak olan turuncu-beyazlı ekip, bu karşılaşma ile birlikte PTT 1. Lig’e veda edecek.
PTT 1.Lig’in 33. haftasında oynanan Kardemir Karabükspor-Adanaspor karşılaşmasında turuncu-beyazlı takımın kalesini koruyan genç yetenek İrfancan Eğribayat hayallerinin adım adım gerçekleştiğini ifade etti.
Adanaspor’un alt yapı projesinden yetişen 18 yaşındaki İrfancan Eğribayat, Kardemir Karabükspor deplasmanında Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun görev vermesiyle bu sezon ilk PTT 1. Lig maçına çıktı ve oyunuyla büyük beğeni topladı.
Maç öncesi çok heyecanlandığını belirten İrfancan, “Maçın başlama düdüğüyle birlikte maç öncesi yaşadığım heyecan bir anda kayboldu ve tamamen maça yoğunlaştım. Maç esnasında ağabeylerim bana çok yardımcı oldular. Özellikle önümde oynayan Mehmet Sedef ve Didi saha içerisinde benimle sürekli konuştular” dedi.
Hedeflerine adım adım gittiğini ifade eden İrfancan Eğribayat, "Henüz 17 yaşındayım ve bir lig maçıyla bir şeyler olmayacağını biliyorum. Ben hayallerime adım adım gidiyorum. Adanaspor alt yapısına geldiğimde çocukluk hayallerim vardı. Bunlardan ikisi; 15 yaşıma geldiğimde A takıma çıkmak ikincisi ise 18 yaşımda kaleyi devralmak. İlkini gerçekleştirdim. Ancak ikincisi için daha çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. Seneye Hayrullah ağabeyimi zorlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.
İrfancan Eğribayat, “Bize bu imkanı tanıyan başta başkanımız sayın Bayram Akgül’e çok teşekkür ederim. Başkanımızla birlikte alt yapı sorumlumuz Eyüp Arın önderliğinde imkansızlıklara rağmen alt yapıda çok güzel işler oluyor. Bir çocuğun kendi memleketinin takımında oynaması kadar güzel bir şey olamaz. Teknik Direktörümüz Engin İpekoğlu’a bana bu fırsatı verdiği için ve kaleci antrenörümüz Mustafa Şentabaklar’a emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Bir o kadar bende emeği geçen isimleri var. Hüseyin Avni Yüce hocam, Ersin Aydınalp, Cem Kurtar hocam, Çetin Ünal hocam tüm alt yapı ve A takım hocalarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu bir başlangıç ve çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğim’’ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.