Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor PTT 1. Lig’deki Son Maçına Çıkacak

PTT 1. Lig’in son haftasında Vartaş Elazığspor’u konuk edecek olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinden Osman Yereşen Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlı ekip taktik çalışması...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor PTT 1. Lig’deki Son Maçına Çıkacak
PTT 1. Lig’in son haftasında Vartaş Elazığspor’u konuk edecek olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.
Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinden Osman Yereşen Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlı ekip taktik çalışması yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde hücum varyasyonları üzerinde çalışan Adanaspor, daha sonra dar alanda çift kale maç yaptı. Yaklaşık bir saat süren antrenman geniş alanda oynanan taktik oyunuyla tamamlandı.
Şampiyonluğunu iki hafta önce kesinleştiren Adanaspor, cumartesi günü PTT 1. Lig’de son maçına çıkacak. Turuncu-beyazlılar, Vartaş Elazığspor karşılaşmasının ardından PTT 1. Lig’e veda ederek yeni sezonda Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek.
HAVACILIK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ADANASPOR’A ZİYARET ETTİ
Çukurova Gökjet Havacılık Lisesi öğrencileri Adanaspor’un gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret ederek futbolcu ve teknik ekibe başarı dileklerinde bulundu.
Sorumlu öğretmenleriyle birlikte Osman Yereşen Tesisleri’ne gelen öğrenciler futbolcularla bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra yanlarında getirdikleri tatlıları ikram eden öğrenciler Adanaspor’a Süper Lig’de başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretin sonunda Adanaspor teknik heyeti ve futbolcular, Çukurova Gökjet Havacılık Lisesi öğrencilerinin önceden hazırladıkları pankartı açarak toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.