Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor kötü gidişe Gaziantep'te dur demek istiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, cuma günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Eriş, antrenman öncesinde toplantı salonunda oyuncuları ile bir görüşme yaparken,...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor kötü gidişe Gaziantep'te dur demek istiyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, cuma günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Eriş, antrenman öncesinde toplantı salonunda oyuncuları ile bir görüşme yaparken, 4-2 sona eren Orduspor maçını değerlendirdi. Isınma hareketleri ile başlayan çalışma taktik çift kale maçla sona erdi.

Ordu maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Abdullah Karmil, Gaziantep deplasmanında takımdaki yerini alamayacak. Maçın son dakikalarında sakatlanan ve oyuna devam eden Ozan Tahta İşleyen'in ise adalesinde birinci derecede yırtık tespit edildi. Başarılı oyuncunun tedavisine sağlık ekibi hemen başlarken durumunun yarın belli olacağı açıklandı.

Turuncu beyazlı takım cuma günü oynayacağı müsabaka için perşembe günü Gaziantep’e hareket edecek. Son çalışmasını orada yapacak olan kafile daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ilk iki hafta beklenmedik yenilgiler aldıklarını belirterek bu karşılaşmayla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Sezon başının bazı takımlar üzerinde bu tür etkiler yapabileceğini söyleyen deneyimli teknik adam, "Umutsuzluğa kapılmak için henüz çok erken. Şanlıurfa ve Ordu maçlarını telafi edeceğimiz birçok müsabaka var. Cuma günü ligin en iyi kadro yapısına ve imkanlarına sahip bir takımla oynayacağız. Sahaya çıkan tüm futbolcularım mücadelelerini sonuna kadar sürdürecektir. Son maçta büyük eleştiri alan kalecimiz Atilla’ya herkesin destek vermesi gerekiyor. Dünyanın en iyi kalecileri de böyle zamanlar yaşayabilir. Atilla sonuçta Adanaspor kalesini haftalarca koruyacak ve bizlerin galibiyet sevincini yaşamasında en önemli etkenlerden biri olacaktır. Zaman zaman her futbolcu bu tür şanssız maçlar oynar." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.