Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor.Spor Toto Süper Lig’in açılış maçında Cuma günü Bursaspor’a 2-1 yenilen Adanaspor, Osman Yereşen Tesisleri’nde...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor.
Spor Toto Süper Lig’in açılış maçında Cuma günü Bursaspor’a 2-1 yenilen Adanaspor, Osman Yereşen Tesisleri’nde çalışmalarına devam ediyor. Engin İpekoğlu’nun istifasının ardından altyapı sorumlusu Eyüp Arın nezaretinde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Emre Uğur antrenmana katılmazken, sakat Renan ise düz koşu yaptı. Isınma çalışmalarının ardından şut çalışması yapılan antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü.
Arın: "Bizi umutlandıran oyuncularımızın o günkü performansı"
Antrenmandan açıklamalarda bulunan altyapı sorumlusu Eyüp Arın, sezonun ilk maçında taraftara puan veya puanlar hediye etmek istediklerini ama başaramadıklarını belirterek, “Uzun bir aradan sonra çıktığımız bu ligin açılış maçında puan ve puanlarla başlamak isterdik. Taraftarımızın coşkusuna karşılık vermek istiyorduk. Bursaspor maçında üzüldüğümüz tek nokta, taraftarı stattan puansız gönderdik. Onları bu konuda üzdük. Ama sevindiğimiz nokta oyuncularımızın Bursaspor gibi bir takımı maçın büyük bölümünü zor durumda bırakarak oynaması. Bu bizim açımızdan keyif vericiydi. Maçın 8. dakikasından sonda oyuna tamamen hakim olan ve öne geçen, belki 2-0’ı bulsak beldi daha rahat oynayacaktık. Bizi umutlandıran oyuncularımızın o günkü performansı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
"Taraftara teşekkür ediyorum"
Takımla çalışmadan Bursaspor maçına çıktığını kaydeden Arın, bunun sıkıntısını yaşadıklarını ifade etti. Arın, taraftara da teşekkür ederek, “Taraftarımızın gerçekten Bursaspor maçındaki gibi olduğuna inanıyorum. Skor ne olursa olsun hem rakibe hem kendi oyuncusunu alkışladılar. Onlara da teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni transfer Ramos’u da değerlendiren Eyüp Arın, “Ramos ile dün sohbet ettik. Brezilya liginde oynamış deneyimli bir oyuncu. Kendisi ‘Ben deneyimliyim ama gençlerden öğreneceğim çok şey var’ dedi. Onun da deneyimlerinden ekip olarak faydalanacağız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.