Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Kardemir Karabükspor maçına hazır

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak olan Adanaspor, bugün yaptığı antrenman ile hazırlıklarını noktaladı ve maç saatini beklemeye başladı.Osman Yereşen Tesisleri’nde, Teknik Direktör Krunoslav Jurcic...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak olan Adanaspor, bugün yaptığı antrenman ile hazırlıklarını noktaladı ve maç saatini beklemeye başladı.
Osman Yereşen Tesisleri’nde, Teknik Direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Turuncu-beyazlılar antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışması yaparak hücum varyasyonları üzerinde durdu. Jurcic, taktik antrenmanda oyuncularla yakından ilgilenerek hata yapanları sık sık uyardı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman, şut çalışmasıyla tamamlandı. Bu antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Adanaspor, Osman Yereşen Tesisleri’nde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.
”Evimizde oynadığımız her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz”
Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic , Kardemir Karabükspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kardemir Karabükspor’un deneyimli oyunculara sahip olduğunu belirten Jurcic, ”Evimizde oynadığımız her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Karabükspor evinde iyi oynayan, puan alan bir takım. Deplasman karneleri o kadar başarılı değil. Ama şunu söylemem gerekir ki, deplasmanda güçlü takımlara karşı oynadılar. Tecrübeli oyunculara sahipler. Özellikle Süper Lig deneyimi yaşamış oyunculara sahipler. Aynı zamanda milli takımda beraber çalıştığım arkadaşım Tudor’un orada antrenör olması ilginç bir durum. Bu yüzden benim için farklı bir maç olacak” dedi.
Adanaspor taraftarı maç öncesi takımına destek verdi
Adanaspor taraftarı hafta sonu oynanacak Kardemir Karabükspor maçı öncesi Osman Yereşen Tesisleri’ne gelerek takımına destek verdi. Akşam saatlerinde yapılan antrenmana katılan yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu, antrenman bitene kadar takımlarına destek verdi. Taraftarlar, antrenman öncesi Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ve Teknik Direktör Krunoslav Jurcic’e çiçek takdim ederek başarı dileklerinde bulundular. Antrenman esnasında marşlarla ve tezahüratlarla tempo tutan taraftarlar, İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Üzel’i çağırıp çiçek taktim ettiler. Üzel, taraftara teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.