Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Osman Yereşen Tesislerinde, Teknik Direktör Krunoslav Jurcic nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Osman Yereşen Tesislerinde, Teknik Direktör Krunoslav Jurcic nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra 4 gruba ayrılan futbolcular pas organizasyonları üzerinde çalıştı. Antrenmanın ikinci bölümünde hücum varyasyonları üzerine çalışan turuncu-beyazlı ekip, bu bölümünde dar alanda çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman orta ve şut çalışmasıyla tamamlandı.
Öte yandan dizinde ağrı hisseden Hayrullah, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Renan Diniz ise takımla birlikte çalışmalarına başladı. Barış Memiş ise salonda kuvvet çalışması yaptı.
Turuncu-beyazlı ekip Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün akşam devam edecek.
Tevfik Altındağ’a doğum günü süprizi
Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ 28. yaş gününü takım arkadaşlarıyla kutladı. Osman Yereşen Tesisleri’nde antrenman bitiminde organize edilen sürpriz doğum günü kutlaması karşısında çok mutlu olan Altındağ, pastadaki mumları üfleyerek takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti. Altındağ, takım arkadaşlarına bu kutlamayı hazırladıkları için teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.