Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor direklere takıldı

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, İki Toplarının Direkten Döndüğünü Hatırlatarak, "bugünkü Maç Bana Daha Fazla Çalişma İçin Enerji Veriyor. Pozitif Bakıyorum. Böyle Devam Edersek Önümüzde Puanlar Alacak Çok Maçımız Olacak” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor direklere takıldı
Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Adanaspor’da Teknik Direktör Krunoslav Jurcic, iki toplarının direkten döndüğünü hatırlatarak, "Bugünkü maç bana daha fazla çalışma için enerji veriyor. Pozitif bakıyorum. Böyle devam edersek önümüzde puanlar alacak çok maçımız olacak” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hırvat teknik adam, “Bu takıma geldiğim zaman bir söz vermiştik. Benim oyuncularım sahada elinden gelen her şeyi verecek. Oyuncularım bunu yaptı. Biraz şansa da ihtiyacınız olabilir. Bugün şans yanımızda değildi. Bugünkü maç bana daha fazla çalışma için enerji veriyor. Pozitif bakıyorum. Böyle devam edersek önümüzde puanlar alacak çok maçımız olacak. Edgar gibi kampa geç katılan oyuncular yavaş yavaş form tutacaktır" dedi.
Jurcic, son dakikada yaşanan bir penaltı pozisyonuyla ilgili bir soruyu ise, “Benim hakemler hakkında konuşma gibi bir alışkanlığım yok. Pozisyonu tekrar izleyerek bir değerlendirme şansım olabilir" cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.