Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk olacak Adanaspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.Turuncu-beyazlı ekibin Osman Yereşen Tesisleri’nde suni çim sahada Teknik Direktör Krunoslav...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk olacak Adanaspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Turuncu-beyazlı ekibin Osman Yereşen Tesisleri’nde suni çim sahada Teknik Direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde sabah gerçekleştirdiği antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman ayak tenisi oyunu ile tamamlandı.
Turuncu-beyazlılar bugün akşam 16.00’da Gençlik Stadı’nda yapacağı çalışmayla günü çift antrenmanla noktalayacak.
Adanaspor’un Brezilyalı oyuncusu Edgar Silva Çaykur Rizespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Hafta sonu deplasmanda Çaykur Rizespor ile önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Edgar şunları söyledi:
“Çaykur Rizespor maçından puan ve puanlar almak istiyoruz. Son haftalarda iyi oynamamıza rağmen bunu bir türlü skora yansıtamadık. Bu durumu en kısa zamanda düzelteceğimizden hiç şüphem yok. Rakibimiz son haftalarda puan kazanmaya başladı. Rize’de elimizden geleni yapacağız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.