Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Bursaspor hazırlıklarına Adana’da devam ediyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, Bolu kampını tamamladıktan sonra kente gelerek ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, hücum ve savunma bölgelerine transfer yapacaklarını söyledi.Akşam saatlerinde Osman...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 21:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 21:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor, Bursaspor hazırlıklarına Adana’da devam ediyor
Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, Bolu kampını tamamladıktan sonra kente gelerek ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, hücum ve savunma bölgelerine transfer yapacaklarını söyledi.
Akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanan turuncu-beyazlılar, ligin ilk maçında karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, antrenman öncesinde futbolcularıyla yaklaşık 10 dakika toplantı yaptı. Daha sonra koşu ve 5’e 2 top kapma çalışması ile devam eden antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Antrenmanda basın mensuplarına açıklamada bulunan İpekoğlu, kamp dönemini herhangi bir sıkıntı yaşamadan tamamladıklarını belirterek, “Kamp döneminde yaptığımız hazırlık maçlarında belki skor olarak iyi görünmesek de özellikle zorluk derecesi yüksek maçlardaki takımın görüntüsü gayet iyiydi. Sadece gol bölgelerinde sorunumuz vardı. Takım savunmasında herhangi bir sıkıntımız yok. Hücum bölgesine en az iki tane daha oyuncu transferi gerçekleşecek. Bunun yanında savunmaya transferimiz olacak. Bunu da inşallah en kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.