Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Bucaspor’a bileniyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, cumartesi günü oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.    Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde yapılan çalışmaya...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor, Bucaspor’a bileniyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, cumartesi günü oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.
    Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlığı süren Merthan katılmadı. Tecrübeli oyuncunun hafta sonu forma giyemeceği de belirtildi. Çalışma öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yapan Teknik Direktör Levent Eriş, oyuncularına Bucaspor maçında nasıl oynamaları konusunda bilgiler verdi.
    Öte yandan takımın genç oyuncularından Ahmet Dereli, 22. yaş gününü takım arkadaşları ile birlikte kutladı. Mumları üfleyen Ahmet Dereli’yi ilk kutlayan takım kaptanı Merthan Açıl oldu. Derbi galibiyetinin kendisine verilmiş en büyük hediye olduğunu kaydeden Ahmet Dereli, “Çok önemli bir maçı kazandık. En büyük hediye kazanılan 3 puandır. Şimdi önümüzde Bucaspor maçı var. İnşallah kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Hocamız hepimize maçlarda görev vermek için elinden geleni yapıyor. Kimin oynamasından çok takımın başarısı önemli.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.