Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Bolu yolcusu

PTT 1. Lig’de cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak Adanaspor, yarın sabah havayolu ile Ankara’ya oradan da Bolu’ya geçecek. Son çalışmasını burada yapacak turuncu beyazlı takım daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak....

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor, Bolu yolcusu
PTT 1. Lig’de cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak Adanaspor, yarın sabah havayolu ile Ankara’ya oradan da Bolu’ya geçecek.

Son çalışmasını burada yapacak turuncu beyazlı takım daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Kafile maç sonu Adana’ya dönmeyecek ve Ziraat Türkiye Kupasında oynayacağı karşılaşma için Çankırı’ya geçecek. Omzundaki sakatlığı devam eden Kaleci Tolgahan Acar, Kondisyoner Murat Kol nezaretinde çalıştı. Çabukluk antrenmanları yapan başarılı file bekçisinin ağrılarının biraz hafiflediği belirtildi. Tolgahan’ın son durumu maç saati belli olacak.

Teknik Direktör Levent Eriş antrenman öncesinde futbolcularını toplayarak tahta üzerinde rakip hakkında bilgiler verdi. Bir önceki karşılaşmayı da değerlendiren deneyimli teknik adam saha içinde yapılan hatalar konusunda oyuncularına uyarılarda bulundu. Toplantının ardından ısınma hareketleri yapan takım daha sonra isabetli pas çalışması yaptı.

Takımın genç oyuncularından Ahmet Dereli, 21. yaşını takım arkadaşları ile kutladı. Antrenman sonunda sahaya getirilen pastayı görünce şaşıran gurbetçi futbolcuyu ailesi de yalnız bırakmadı. Mumları üfleyen Ahmet’i ilk olarak takım kaptanı Tuna Üzümcü kutladı ve pastayı ikram etti. Adanaspor’da oynamaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Ahmet Dereli, “Gurbetçi oyuncuları ilk yıllarda adapte olmakta zorlanırlar. Türkiye’ye geldiğim ilk günden bu yana Adanaspor ailesinde hiç zorluk çekmedim. Levent Hocanın gelişi ile birlikte yakalayacağım forma şansını iyi değerlendirmek istiyorum. Bu sezon bizim gibi genç oyuncular için büyük bir şans.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.