Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor Başkanı Akgül’den Yılmaz Vural’ın Çağrısına Cevap

Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül, Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın "Bizim için oynasınlar" sözlerine, "Eğer hocamız gençleri de değerlendirmek isterse burada hiç kimsenin alınganlık yapacağını düşünmüyorum....

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül, Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın "Bizim için oynasınlar" sözlerine, "Eğer hocamız gençleri de değerlendirmek isterse burada hiç kimsenin alınganlık yapacağını düşünmüyorum. Biz yine aynı ciddiyetle çıkar oyunumuzu oynarız" diye cevap verdi.
Bir radyo programına telefon bağlantısı ile katılan Adanaspor Kulüp Başkan Akgül, Özkan Ürkmez ve Reşat Yılmaz’ın sorularını yanıtladı. Pazar günü Multigroup Alanyaspor maçının ardından tören düzenleneceğini hatırlatan Akgül, şampiyonluk kupasını ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’den alacaklarını söyledi. Akgül, “Törene bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, Adana bürokrasisi, Adanaspor’a gönül veren taraftarlarımız, hatta sadece Adanaspor’a değil Adana’ya gönül veren tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bugün bizim düğünümüz var. 7’den 70’e herkesi bu gurur gününde yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
"BİZ TAMAMEN BİR ORGANİK TAKIMIZ"
Kutlamalarla ilgili de bilgi veren Akgül, "Hazırlığımız ve kutlamamız var. Fakat çok çılgınca planlar hazırlamadık. Adana’da olmadığı için üstü açık bir otobüs getirtiyoruz. Bu getirilen otobüs ile stattan başlayarak bir şehir turu planımız var. Güzergahın ise önümüzdeki günlerde açıklayacağız" ifadelerini kullandı.
Kendisinin 10 yıllık başkanlığı sürecinde Adanaspor’un üç şampiyonluk ve play-off’lar elde ettiğini vurgulayan Bayram Akgül, "Tabi ki kötü dönemlerimiz oldu. Bu 10 yıllık sürecin 2 yılı çok zor zamanlardı. Ama biz büyük ve olgun bir camiayız. Kırgınlıkları küskünlükleri bir kenara bırakarak 10 yıl içerisinde çok büyük işlere imza attığımızı düşünüyorum. Ben Adanalıyım, kadrom ve altyapımın çoğunluğu Adanalı. Alt yapı teknik direktörlerimiz Adanalı, biz tamamen organik bir takımız. Başarımızın en önemli sebeplerinden birininse bu olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
"BU GURUR ADANA’NIN GURURUDUR"
Başkan Akgül, Ömer Çelik’in Adanaspor’a destek vereceği ile ilgili açıklamalarının sorulması üzerine, "Ömer Çelik bu kentin abisidir. Hükümette önemli vazifeleri olan birisidir. Bu nedenle tabi ki sürekli bize vakit ayırmasını bekleyemeyiz. Fakat zaman ayırıyor ve destek veriyor. Bunu da yok sayamayız. Sağ olsunlar Bakanımız Fatma hanım, Milletvekilimiz Necdet bey hatta dün sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu bizzat arayarak tebrik ettiler. Bu gurur sadece bizim değil. Adana’nın gururudur. Evet, elimizde olmayan bazı nedenlerden dolayı bu gururu geç yaşatıyoruz. Fakat Adana’nın artık ölü toprağını üzerinden atması lazım" şeklinde konuştu.
AKGÜL, YILMAZ VURAL’IN ÇAĞRISINA CEVAP VERDİ
Başkan Akgül, Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın, "Adana Demirspor’un çıkması için Adanaspor’a çok iş düşüyor. Biz burada aynı kentin insanlarıyız. Adanaspor kaybetmemeli, bizim için oynamalı" şeklindeki açıklamalarını ise şöyle cevap verdi:
"Bizim takımımızda 27 tane oyuncu var. Dönem dönem bu oyuncuların hepsi oynadı. Genci de oynadı, tecrübelisi de. Dolayısıyla biz bunu haftalar önce söyledik. Zaten dikkat ederseniz Teknik Direktörümüz Engin İpekoğlu ’Genç oyuncularımıza önümüzdeki sene gözlemleyebilmek amacıyla 3 veya 5 maçta şans vermek zorundayım’ dedi. Eğer hocamız bu gençleri de değerlendirmek isterse burada hiç kimsenin alınganlık yapacağını düşünmüyorum. Bizim bu işlerle işimiz olmaz. Biz yine aynı ciddiyetle çıkar oyunumuzu oynarız. Adanaspor camiasına leke sürecek hiçbir işin içerisinde bulunmayız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.