Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, ligin 12. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla başladı.Gençlik Stadı’nda, Teknik Direkör Krunoslav Jurcic...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, ligin 12. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Gençlik Stadı’nda, Teknik Direkör Krunoslav Jurcic yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve dar alanda kontrol pas çalışması yaptı. Beşiktaş maçında ilk 11’de başlayan futbolcular, kondisyoner Vedran Naglic nezaretinde yenileme çalışmasıyla antrenmanı noktaladı. Diğer futbolcular ise dar alanda çift kale maç yaparak antrenmanı sürdürdü. Turuncu-beyazlılar, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanı temposuz koşu yaparak sonlandırdı.
Antrenmana diz iç yan bağında yırtık tespit edilen Goran Karacic katılmadı. Turuncu-beyazlılar, Antalyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.