Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor - Akhisar Belediyespor maçının ardından

Sor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde Adanaspor’u ağırlayan Akhisar Belediyespor sahadan 1-0’lık üstünlükle ayrıldı. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 22:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor - Akhisar Belediyespor maçının ardından
Sor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde Adanaspor’u ağırlayan Akhisar Belediyespor sahadan 1-0’lık üstünlükle ayrıldı. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, “İyi oynuyoruz. İyi pozisyonlara da giriyoruz ama maalesef bunu gole çeviremiyoruz. Özellikle maçın ilk 15 dakikasında bireysel konsantrasyon eksikliği ön plana çıktı ve Akhisar da bunu iyi değerlendirdi. Bu periyottan sonra takımı iyi bir reaksiyon gösterdi. Çok fazla şansa girdik, pozisyona girdik bunu gole çevirebilirdik. Fakat maalesef bu pozisyonları gole çevirecek profilde bir oyuncumuz yok. Bizim takımın temel sorunlarından biri de bu. O yüzden bu pozisyon gol gelmeyince suya düşüyor maalesef” diye konuştu.
Akhisar Belediyespor cephesi
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, şunları söyledi:
“Oyunda 3 puan çok önemliydi. Tabii bardağın dolu tarafına mı bakmak lazım, boş tarafına mı? Ama ben hep dolu tarafına bakmayı doğru buluyorum. 3 haftadır da yenilmeyen bir Akhisar Belediyespor vardı. Gol atamayan ama gol de yemeyen bir Akhisar Belediyespor vardı. Bugün özellikle ilk yarı çok farklı pozisyonlara girdik. Bunlardan birini değerlendirebildik. Tabii ikinci golü bulamayınca oyuncularımızın üzerinde oluşan baskıyı kaldırmak çok kolay değil. Özellikle burada Rodellega’nın gol atması bizim için çok sevindirici. Bir golcünün gol atması önemlidir. Bugün onu da başardık. Çünkü zorlu bir fikstürümüz var. Yine Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursa deplasman kolay değil. Ondan sonra biraz daha bizim dengimiz takımlarla oynayacağız. Ben oyundan çok tatmin oldunuz mu? derseniz. Oyun gelişiyor. Oyuncu da gelişiyor. Daha iyi yerlere gelecek diye umut ediyorum. Onun için çalışıyoruz. Bir eksiğimiz de bugün özellikle savunmadan hücuma geçişlerde çok kolay top kaybettik. Biraz daha iyi paslar verebilseydik bugün daha farklı bir sonuç elde edebilirdik.”
Fiziksel olarak oyuncularından memnun olmadığını sözlerine ekleyen Kafkas, “Fiziksel açıdan memnun değilim. Benim takımlarım çok daha fazla baskı yapabilen, öfkelenmeden agresif olmayı seven bir takım. Maalesef sezon başından beri Akhisar Belediyespor bir travma yaşıyor. Bu travmayı atlatmaya çalışıyor. Şu ana kadar az hasarla geldik. Daha iyi olacak diye düşünüyorum. Taktiksel olarak daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.