Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor, ‘Adana Derbisi’ İçin Hazırlıklara Başladı

PTT 1. Lig’de pazar günü Adana Demirspor ile karşılaşacak olan lider Adanaspor, 1 günlük iznin ardından çalışmalara başladı.Turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde çalışmalara başladı....

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de pazar günü Adana Demirspor ile karşılaşacak olan lider Adanaspor, 1 günlük iznin ardından çalışmalara başladı.
Turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde çalışmalara başladı. İpekoğlu, antrenmandan önce oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptı. Ardından ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanın ilk bölümü düz koşu ve kültür fizik hareketleri ile tamamlandı. Antrenmanın son bölümünde ise iki gruba ayrılan futbolcular, dar alanda çift kale maç yaptı.
Antrenmanın sonunda açıklamalarda bulunan Adanaspor’un başarılı oyuncusu Nduka, 3 puan için sahaya çıkacaklarını kaydederek, “Adana Demirspor maçına kazanmak için çıkacağız. Çünkü bundan sonra her maç bizim final maçı. Adana Demirspor karşısına da final maçı gibi çıkacağız. Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Allah’ın izniyle de kazanacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.