Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da gökyüzü şenlendi

Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) tarafından gerçekleştirilen 4. Uluslararası Adana Yamaç Paraşütü Festivali renkli görüntülere sahne oldu.Kabasakal Köyü Rüzgarlı Tepe Mevkiinde yapılan festival şenlik havasında geçti....

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana'da gökyüzü şenlendi
Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) tarafından gerçekleştirilen 4. Uluslararası Adana Yamaç Paraşütü Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Kabasakal Köyü Rüzgarlı Tepe Mevkiinde yapılan festival şenlik havasında geçti. 14 ilde faaliyet gösteren 25 kulüpten 100 sporcunun katıldığı festivale Adanalılar da büyük ilgi gösterdi.

AHAS Başkanı Güner Akkaya,gençleri gökyüzü ile buluşturduklarını belirterek, "Adana Büyükşehir Belediyesi ile yürüttüğümüz ‘Gençler Uçuyor’ projesi kapsamında liselerde yaptığımız çalışmalarla 100 öğrenci belirlemiştik. Bunlardan 25’i bugün burada uçuyor. Bu gençler geleceğin yamaç paraşütü milli takımını oluşturacaklar." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Güner Akkaya, "Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile bu yıl 5 ülkede Adanamızı ve Türkiye’yi temsil ettik. Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı şube müdürlerinden Ahmet Bakır, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerin ve sporcuların yanında olduklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.