Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Gençlikspor hentbolda 2. Lig'e çıkmayı hedefliyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlikspor Hentbol takımı 24-28 Eylül tarihleri arasında yapılacak bölgesel ligde 28 takım arasından 2. Lig'e çıkmak için mücadele edecek.Hentbol Federasyonu...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Gençlikspor hentbolda 2. Lig'e çıkmayı hedefliyor
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlikspor Hentbol takımı 24-28 Eylül tarihleri arasında yapılacak bölgesel ligde 28 takım arasından 2. Lig'e çıkmak için mücadele edecek.

Hentbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Metin Muhacir, genç bir kadro oluşturduklarını belirterek hedeflerinin gruptan ilk iki takımdan biri olarak çıkıp, 2. Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Sezon hazırlıkları için çalışmalara hız verdiklerini belirten Muhacir, "Bu yıl ilk defa Türkiye genelinde uygulanacak İkinci Lig'e terfi maçları için bölgesel takımlar arasında 28 ekip oluşturuldu. Biz de Kahramanmaraş grubundayız. Gruplar 5 takımdan oluşuyor. Grubumuzda iki Kayseri, Adıyaman, Kahramanmaraş takımları bulunuyor. 24-28 Eylül tarihleri arasında yapacağımız müsabakaların ardından ilk iki dereceyi alan takım 2014-2015 sezonunda ikinci lige yükselecek."

Yüreğir Serinevler Spor Salonunda Antrenör Kamuran Şarlıoğlu gözetiminde günde çift antrenman yaptıklarını kaydeden Muhacir, sporcuların hırsı, heyecanı ve istekli olmalarının kendini gelecek için umutlandırdığını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.