Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Derbisine Doğru

Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ, turuncu-beyazlı taraftarların Adana Demirspor maçında tribünlerde gereken desteği vereceğine inandıklarını belirterek, “Biz de futbolcular olarak sahada gereken cevabı vereceğiz”...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ, turuncu-beyazlı taraftarların Adana Demirspor maçında tribünlerde gereken desteği vereceğine inandıklarını belirterek, “Biz de futbolcular olarak sahada gereken cevabı vereceğiz” dedi.
Turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanın ilk bölümü koordinasyon çalışması ile son buldu. Son bölümde ise dar alanda çift kale maç yapıldı.
Öte yandan 27 yaşındaki başarılı orta saha Tevfik Altındağ, antrenman sonrası açıklamalarda bulundu. Altındağ, Adana derbisinin öneminin farkında olduklarını belirterek, “Bizim ve taraftarlar için çok özel bir maç olduğunun farkındayız. Şampiyonluğa yürüyoruz, onun için her maça 3 puan için çıkıyoruz. O yüzden motive olup daha iyi çalışacağız. Biz Adanasporuz ve her maça 3 puan için çıkarız. Maça lider gideceğiz, lider döneceğiz inşallah” diye konuştu.
Zor haftaların kendilerini beklediğini ifade eden Altındağ, “Bizim taraftarımız gücümüze güç katıyor. Onlar tribünde gerekeni yapacaktır. Biz de futbolcular olarak sahada gereken cevabı vereceğiz. Maç sonunda da Adana’nın Adanaspor’u kutlayacağından eminim” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.