Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana derbisinde çirkin tezahüratta bulunun 9 taraftara adli işlem yapıldı

Geçen hafta sonu PTT 1. Lig'de oynanan Adana derbisinde 9 kişiye adli 4 kişiye de idari işlem uygulanırken, alkollü olarak maça gelen 12 taraftarın da stada alınmadığı açıklandı. Adana Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 19...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana derbisinde çirkin tezahüratta bulunun 9 taraftara adli işlem yapıldı
Geçen hafta sonu PTT 1. Lig'de oynanan Adana derbisinde 9 kişiye adli 4 kişiye de idari işlem uygulanırken, alkollü olarak maça gelen 12 taraftarın da stada alınmadığı açıklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 19 Ekim günü Adanaspor – Adana Demirspor arasında oynanan PTT 1. Lig futbol müsabakası öncesi, müsabaka süresince ve sonrasında yapılan çalışmalar neticesinde; 6 kişiye kötü ve çirkin tezahüratta bulunmaktan, 3 kişiye spor alanlarına sokulması yasak maddeyle stada girmeye çalışmaktan, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında adli işlem yapıldığı belirtildi.

Ayrıca 4 kişiye de Kabahatler Kanunun ilgili maddeleri gereğince idari işlem uygulandığı aktarıldı. Ayrıca müsabaka öncesinde, giriş turnikelerinde yapılan kontrol esnasında stada alkollü olarak girmeye çalıştığı tespit edilen 12 kişinin müsabakaya alınmadığının belirtildiği açıklamada, "Halkımızın, taraftarın, yöneticilerin, sporcuların ve takımlarımızın desteği ile sportif faaliyetlerin bütün unsurlarının duyarlı hale getirilmesi, müsabakaların ailece izlenebilecek bir ortamda gerçekleşmesi, centilmenlik ve fair-play konusunda örnek olacak bir ortamın oluşması için görevlilerimizce çalışmalara devam edilecektir." denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.