Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor’dan 1461 Trabzon’a Tepki

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübü İkinci Başkanı İmam Gazali Hıradağı, son haftada oynayacakları Şanlıurfaspor maçı öncesi, 1461 Trabzon’dan takımlarına yönelik eleştirilere tepki gösterdi.Hıradağı yaptığı açıklamadA,...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübü İkinci Başkanı İmam Gazali Hıradağı, son haftada oynayacakları Şanlıurfaspor maçı öncesi, 1461 Trabzon’dan takımlarına yönelik eleştirilere tepki gösterdi.
Hıradağı yaptığı açıklamadA, ligde kalma mücadelesi veren 1461 Trabzon’un basın sözcüsü Adnan Tonyalı’nın, “Kader maçları oynanacak. Adana Demirspor böyle bir ortamda 8 futbolcusunu Şanlıurfa’ya götürmüyor. Adana Demirspor’a sormak istiyorum. 8 futbolcunun maça götürülmemesi sportif hukukta nedir? Şike midir, teşvik midir?” sözleri ile kulüplerini suçladığını belirtti. Hıradağı, “1461 Trabzon’un basın sözcüsü Adnan Tonyalı, öncelikle bizi suçlamadan önce öz eleştiri yapıp, kendileri için final niteliğindeki kendi sahalarında oynanan Denizlispor karşılaşmasında aldıkları 3-0’lık mağlubiyeti sorgulamalılar. Şanlıurfaspor karşılaşmasındaki kadromuzla ilgili ise Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural’ın inisiyatifinde oluşturulan kadronun nedenleri çok açık. Aylardır ilk 11’de oynayan futbolcularımızın, kulübümüz için hayati önem taşıyan ve perşembe günü oynanacak play-off maçı için dinlendirilmek istenmesi kadar doğal bir şey yoktur. Kaldı ki, Şanlıurfaspor maçında forma giyecek oyuncularımızın da birçoğu Süper Lig’de oynamış kaliteli oyunculardır. Bunu ‘sportif hukuk ve ahlak’ konusu ve sorunu yaparak, bizi eleştirenleri şiddetle kınıyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.