Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor’da Şanlıurfaspor provası

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, pazar günü oynayacağı Şanlıurfaspor maçının provasını 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda yaptı.Mavi-lacivertli oyuncularla antrenman öncesi toplantı yapan Teknik Direktör Erkan Sözeri, herkesin forma...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, pazar günü oynayacağı Şanlıurfaspor maçının provasını 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda yaptı.
Mavi-lacivertli oyuncularla antrenman öncesi toplantı yapan Teknik Direktör Erkan Sözeri, herkesin forma giyecek gibi hazır olmasını istedi.
Düz koşunun ardından geniş alanda pres çalışması yapan futbolcular daha sonra istasyon çalıştı. Teknik Direktör Erkan Sözeri yeşil ve beyaz olmak üzere iki gruba ayırdığı oyunculara tam sahada taktik antrenmanı yaptırdı. Sözeri, bazı bölümlerde oyunu durdurarak futbolculara yapmaları gerekenleri uygulamalı olarak anlattı. Bazı oyuncuları da farklı mevkilerde oynatarak performanslarını gözlemleyen Sözeri, Şanlıurfaspor maçında sahaya süreceği ilk 11’i de yavaş yavaş belirliyor. Mavi-lacivertli oyuncular antrenmanda göstermiş oldukları başarılı grafikle dikkat çekerken moralli olmaları yüzleri güldürdü.
Tamamıyla şu anda Şanlıurfaspor maçına konsantre olan Adana Demirspor maç öncesi kampı da Aytaç Durak Tesisleri’nde yapmayı planlıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.