Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor’da Derbi Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, pazar günü karşılaşacağı Adanaspor hazırlıklarını sürdürüyor.Aytaç Durak Tesisleri’nde Teknik Direktör Tayfur Havutçu yönetiminde çalışmalarını sürdüren mavi-lacivertliler, ısınma hareketlerinin...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Demirspor’da Derbi Hazırlıkları Sürüyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, pazar günü karşılaşacağı Adanaspor hazırlıklarını sürdürüyor.
Aytaç Durak Tesisleri’nde Teknik Direktör Tayfur Havutçu yönetiminde çalışmalarını sürdüren mavi-lacivertliler, ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top çalışması yaptı. Mavi-lacivertliler daha sonra çift kale maça geçti. Teknik Direktör Havutçu, maç sırasında oyuncularını sık sık uyararak yapması gerekenleri anlattı.
Adana Demirspor’un tecrübeli orta sahası İbrahim Dağaşan, Adanaspor maçının iyi bir karşılaşma olacağını düşündüğünü söyledi. Maçını kazanacaklarına inandıklarını ifade eden Dağaşan, “Takım olarak şu anda çok keyifliyiz, huzurumuz yerinde. Bu takımın hedefi belli olduğu için her maç bizim için kazanmaya aday bir maç. Bu derbi de böyle olacak. Güzel bir atmosfer olacak. Ama inşallah sonucu bizim lehimize olur. Biz de bunun gururunu hep birlikte yaşarız. Süper Lig’e çıkabilmek için mücadele edeceğiz. İnançlıyız, Allah nasip ederse sezon sonu şampiyon olan taraf biz olacağız” dedi.
Daha önce zorluk derecesi yüksek maçlarda oynadığının altını çizen deneyimli oyuncu, Adana derbisinin de üstesinden gelebileceğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.