Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor’da başkanlık yarışı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un olağanüstü kongresi polisin yoğun güvenlik önlemi altında devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un olağanüstü kongresi polisin yoğun güvenlik önlemi altında devam ediyor.

Mevcut başkan Sedat Sözlü’nün yeniden başkanlığa aday olmadığı olağanüstü Adana Demirspor kongresi, polisin yoğun güvenlik önlemi altında Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’nda başladı.

Müslüm Susar, Mehmet Gökoğlu ve Nilay Ateşoğulları’nın başkan adayı olduğu kongrede kulübün finansal durumu hakkında açıklama yapan İmam Gazali Hiradağı, kulübün 28 milyon lira borcu olduğunu açıkladı.

Oylama öncesi söz alan Müslüm Susar, kulübün iyiliği için tek aday seçime gitmenin daha doğru olduğunu belirterek Mehmet Gökoğlu lehine adaylıktan çekildi.

Kulübün eski başkanlarından Mehmet Gökoğlu da başkan seçilmesi halinde kuracağı vakıf üzerinden kulübe kalıcı gelir sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Nilay Ateşoğulları ise kendisine yönelik, "Parası mı var ki başkan olacak" şeklinde eleştirilere karşı cebinden çek koçanları çıkartarak, "İstesem bu çek koçanına 10 milyon lira yazıp şov yapabilirim, beni seçin derim ama burada önemli olan sürdürülebilirliktir. Kalıcı gelirlerdir. ’Projeleri var mıdır, nasıl önerileri vardır? Sözünün eri midir?’ ona bakmanız gerekir. Elimde 12 çek var ve tüm şirket sahiplerine beni sorabilirsiniz, hiçbirini ödememezlik yapmadım. Verdiğim sözleri hep tuttum, tutmaya da devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Sedat Sözlü ise siyasi egoların Adana Demirspor’a yansıtılmaması gerektiğini ifade ederek, "İleride belki CHP’li, AK Parti’li başkan gelecek, onları da destekleyelim ama burada Adana Demirspor’u yaşatalım. Kişisel egoları kenara atmamız lazım. Bunu yapmadığımız sürece Adana Demirspor 40 sene daha bekler Süper Ligi. Bana yaptığınızı diğer yöneticilere yapmayın. Adana Demirspor boş yere zaman kaybediyor" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kongre delegelerinin oylaması başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.