Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor’da 29 Ekim coşkusu

TFF 1. Lig’in 9. haftasında pazar günü deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Mavi-lacivertli takım, Cumhuriyet Bayramı’nı, antrenmanda...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’in 9. haftasında pazar günü deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Mavi-lacivertli takım, Cumhuriyet Bayramı’nı, antrenmanda açtıkları büyük Türk Bayrağı ile kutladı.
Deplasmandan galibiyetle dönerek çıkışını devam ettirmek isteyen mavi-lacivertli takımda oyuncuların keyifli oldukları görüldü. Düz koşu ile başlayan antrenman, ayak tenisi ve yenileme çalışması ile son buldu. Cumartesi günü öğle saatlerinde hava yoluyla İstanbul’a gidecek olan ekipte Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Adana’ya galibiyetle dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Raspopovic üzdü
Mavi-lacivertli takımın başarılı savunma oyuncularından Nikola Raspopovic ise antrenmanda sakatlandı. Sol ayak iç yan bağlarında ödem oluşan Raspopovic’in durumunun çekilen MR sonucunda belli olacağı belirtildi. Sırp oyuncunun ödem tedavisi uygulanmaya başlandı. Oyuncunun Ümraniyespor’a karşı forma giyemeyeceği belirtildi.
29 Ekim’e Türk bayraklı kutlama
Öte yandan, Adana Demirspor’un teknik kadrosu ve futbolcular, antrenmanda Cumhuriyet Bayramı sürprizi de yaptılar. Teknik heyet ve futbolcular, Cumhuriyet’in kuruluşunun 93. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, antrenman öncesi büyük boyutlarda Türk Bayrağı açarak kutladılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.