Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor Yedeklere Şans Verecek

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, PTT 1. Lig’in son maçında oyuncularını fazla yormak istemediğini belirterek, Şanlıurfaspor maçında forma şansı bulamayan oyunculara yer vereceğini söyledi.Mavi-lacivertliler, Aytaç Durak Tesisleri’nde...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, PTT 1. Lig’in son maçında oyuncularını fazla yormak istemediğini belirterek, Şanlıurfaspor maçında forma şansı bulamayan oyunculara yer vereceğini söyledi.
Mavi-lacivertliler, Aytaç Durak Tesisleri’nde Şanlıurfaspor maçının son hazırlığını yaptı. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yılmaz Vural, çalışmaların çok güzel gittiğini söyledi. Vural, “Önümüzde son lig maçı kaldı. Dolayısıyla bu maçta oyuncularımızı fazla hırpalamak istemiyoruz. Forma şansı bulamayan oyuncularımızı görmek istiyoruz. Onun dışında her şey iyi. Birkaç rahatsız oyuncumuz var. Bunları çözüp play-off maçlarına oyuncularımızın hepsini hem ruhsal hem fiziksel hem de taktiksel anlamda konsantre edelim” diye konuştu.
Takımın 22 tane as oyuncu bulunduğuna dikkat çeken Vural, “Bu takımın en büyük sorunu bu. Çünkü 6’sı yabancı 22 oyuncumuzun hepsi Süper Lig’de oynamış oyuncular. Yani bu takımın 22 tane as oyuncusu var. Benim işim de bu 22 as oyuncu içerisinde play-off maçlarına aday en formda ve fit 11’i seçip, 7 tanesini de yedek yapmak. Tabi bunu adalet prensibi ile yapmak önemli. 3 maçım vardı, 15’e yakın da antrenman programımız var. Bütün bunların sonucunda ikna olacağım ve dolayısıyla play-off maçında artık bu takımın 11’ini, 18’ini belirleyeceğim” ifadelerini kullandı.
Teknik anlamda her şeyin düşündükleri gibi gittiğini ifade eden Vural, “Futbol bu, şu andaki problemsizlik yarın olmayacak diye bir şey yok. Her gün her şey olabilir. Allah inşallah bize olumsuzluklar yaşatmaz ve bu takım Süper Lig’e çıkar” dedi.
Play-off maçları ile ilgili bütün hazırlıkları yaptıklarının altını çizen Yılmaz Vural, “Olası rakiplerimiz ile ilgili bütün olası organizasyonları yaptık. Hangi takım ile oynayacaksak ona yakın bir yerlerde antrenman yapacağız. Daha sonra o kentten maç yapacağımız kente hareket edeceğiz. Böyle bir programımız var. Allah nasip ederse final için Konya’daki programımızı da hazırladık” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.