Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor taktik çalıştı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.Aytaç Durak Tesisleri’nde yapılan idman düz koşu ile başlarken, 5’e 2 çalışması yapan mavi-lacivertli...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Aytaç Durak Tesisleri’nde yapılan idman düz koşu ile başlarken, 5’e 2 çalışması yapan mavi-lacivertli oyuncular daha sonra ise çift kale taktik maçı yaptı. Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetimindeki antrenmanda oyuncuların hırslı ve istekli görünmeleri dikkat çekti. Futbolcuların sıcak havaya rağmen göstermiş oldukları performans teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
Galibiyet parolasıyla maça çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Erkan Sözeri, oyuncularına güvendiğini söyledi. Ayrıca bir süredir takımdan ayrı olarak çalışan Mustafa Durak da taktik amaçlı yapılan çift kale maçta yerini aldı.
Adana Demirspor’un Bolu kampında sakatlanan Mehmet Taş çalışmalara başladı. Yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen genç oyuncunun milli maç arasından sonra takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Mehmet’in beklenenden daha hızlı iyileşmeye başlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Başarılı oyuncu günü düz koşu yaparak tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.