Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor Kaleci Emrullah İle Yeniden Anlaştı

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, iç transferde geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlık nedeniyle pek fazla forma şansı bulamayan kaleci Emrullah Şalk ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Adana Demirspor, yeni sezon transfer çalışmalarına...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Demirspor Kaleci Emrullah İle Yeniden Anlaştı
PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, iç transferde geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlık nedeniyle pek fazla forma şansı bulamayan kaleci Emrullah Şalk ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Adana Demirspor, yeni sezon transfer çalışmalarına sürdürüyor. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, iç transferde Emrullah ile masaya oturduklarını ve görüşmelerinin çok kısa sürdüğünü belirterek, "Kendisi mavi-lacivertli renklere seve seve hizmet vereceğini söyledi ve hemen imzayı attı. Böylesine değerli ve düzgün kişiliğe sahip olan isimlerle elbette başarılı olacağız. İç ve dış transferde çok titiz kararlar alıyoruz. Hayırlı olsun" dedi.
Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şentürk Çalık ise, “Yönetim kurulu olarak Emrullah ile devam etmeye karar verdik. Kendisi forma şansı bulamamasına rağmen düzgünlüğüyle takımına destek olmuştur. Önümüzdeki sezon Emrullah, Adana Demirspor’a çok büyük katkılar sağlayacaktır” diye konuştu.
Kendisi için öncelikle Adana Demirspor Kulübü’nün menfaatlerinin ön planda olduğunu ifade eden Emrullah ise, “Başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kuruluyla görüşmemiz sadece 10 dakika sürdü. Sakatlığım nedeniyle geçtiğimiz sezon oynayamadığım için çok üzülmüştüm. Önümüzdeki sezon çok büyük emekler harcayacağım. Ayrıldığım zaman da bir Adana Demirspor taraftarı olarak kalacağım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.