Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor Fatih Şen ile anlaştı

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Adana Demirspor, Fatih Şen ile 1.5 yıllığına anlaştı.Tesislerde düzenlenen törende Profesyonel Spor Dallarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Doğaner ve Altyapı Sorumlusu Kazım Bozan ile birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Demirspor Fatih Şen ile anlaştı
PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Adana Demirspor, Fatih Şen ile 1.5 yıllığına anlaştı.
Tesislerde düzenlenen törende Profesyonel Spor Dallarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Doğaner ve Altyapı Sorumlusu Kazım Bozan ile birlikte kendisini mavi-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Fatih Şen, büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
    Demirspor ailesine katılmasında katkı sağlayan Başkan Selahattin Aydoğdu, yönetim kurulu üyeleri, Sportif Direktör Samet Aybaba ve Teknik Direktör Ünal Karaman’a teşekkür eden Fatih Şen, mavi-lacivertli formayı bir an önce kapmak için çok çok çalışacağını belirtti. Fatih Şen, “Büyük ve hedefleri olan bir camiaya geldiğimin farkındayım. Şu an 2.sıradayız. Sezon sonunda Süper Lig’e çıkma yolunda çok önemli rol oynayacağım. Bu transfer benim için hayırlı oldu. O muhteşem taraftarımızın önünde oynamak için çok sabırsızlanıyorum.” şeklinde konuştu.
    Ligin tecrübeli oyuncularından Fatih Şen’i renklerine bağladıkları için mutlu olduklarını kaydeden Yönetim Kurulu Üyesi Doğaner, transferin hem oyuncu hem de Demirspor için hayırlı olmasını diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.