Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor Erkan Sözeri ile yolları ayırdı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, takımın son haftalardaki düşük performansı nedeniyle Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayırdı.Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri’nin sözleşmesi, golsüz beraberlikle sona eren...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, takımın son haftalardaki düşük performansı nedeniyle Teknik Direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayırdı.
Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri’nin sözleşmesi, golsüz beraberlikle sona eren Şanlıurfaspor maçının ardından feshedildi.
Takımı, yeni hoca bulununcaya kadar kulübün altyapı sorumlusu Cengiz Hoşfikirer’in çalıştıracağı bildirildi.
Adana Demirspor, Erkan Sözeri yönetiminde çıktığı 6 lig maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Adana ekibi bu süreçte Ziraat Türkiye Kupası’ndan da elendi.
"Aceleci olmayacağız"
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü ise yeni hoca arayışında aceleci olmadıklarını ve takımı şampiyonluğa götürecek uzun soluklu bir çalışma arkadaşı aradıklarını kaydetti. Takımın menfaatleri doğrultusunda, tecrübeli bir hoca istediklerini belirten Sözlü, uygun isimlerle kent dışında görüşme yapacaklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.