Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor antrenmanlara başladı

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da futbolculara verilen iznin ardından takım toplanarak çalışmalara başladı.Aytaç Durak Tesisleri’nde salı günü akşam saatlerinde bir araya gelen ekip yenileme çalışması yaptı. Çarşamba günü...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da futbolculara verilen iznin ardından takım toplanarak çalışmalara başladı.
Aytaç Durak Tesisleri’nde salı günü akşam saatlerinde bir araya gelen ekip yenileme çalışması yaptı. Çarşamba günü sabah ise Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde ısınma hareketleri ile başlayan idman; kuvvet ve dar alandaki çalışmalar ile son bulurken antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.
Mavi-lacivertli ekip milli takım arası nedeniyle ligde maç oynamayacağı için bu süreyi iyi değerlendirmek istiyor. Nikola Raspopovic’in sakatlığının sürdüğü ve Eskişehirspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Pote’nin durumunun ise iyi olduğu belirtilirken, tecrübeli futbolcunun en kısa sürede antrenmanlara çıkabileceği açıklandı. Ümraniyespor maçında aldığı darbe nedeniyle sol ayak bileğinden sakatlanan Petar Grbic ise çalışmalara başladı.
Oyuncularıyla yakından ilgilenen ve moral motivasyonlarını yüksek tutmaya çalışan tecrübeli teknik adam Engin İpekoğlu, daima ileriye bakmaları gerektiğine dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.