Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor-alima Yeni Malatyaspor Maçının Ardından Saha Karıştı

PTT 1. Lig’de Adana Demirspor ve Alima Yeni Malatyaspor ardasında oynanan karşılaşmanın ardından tribün ve saha karıştı. Çevik kuvvet ekipleri, sahaya koltuk atan taraftarı göz yaşartıcı gaz kullanarak dağıttı. Sahaya giren Adana Demirsporlu...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 22:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de Adana Demirspor ve Alima Yeni Malatyaspor ardasında oynanan karşılaşmanın ardından tribün ve saha karıştı. Çevik kuvvet ekipleri, sahaya koltuk atan taraftarı göz yaşartıcı gaz kullanarak dağıttı. Sahaya giren Adana Demirsporlu bir taraftar Adana Demirspor Kulüp Müdürü Mustafa Türk’e uçan tekme attı.
5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanan ve 1-1 devam eden maçın bitiş düdüğünün ardından saha karıştı. Takımın aldığı sonucu beğenmeyen Adana Demirsporlu taraftarlar sahaya meşale ve koltuk attı. Bunun üzerine sahaya giren çevik kuvvet ekipleri, olay çıkartan taraftarlara göz yaşartıcı gaz ile müdahale etti. Stat dışında bekleyen taraftarlar ise havai fişekler attı.
TARAFTAR KULÜP MÜDÜRÜNE TEKME ATTI
Bu sırada bir Adana Demirsporlu bir taraftar, sahaya atlayarak Alima Yeni Malatyaspor oyuncusu Hüseyin Kar’ın üstüne koştu. Öfkeli taraftar, oyuncu ile kendisini arasına giren Adana Demirspor Kulüp Müdürü Mustafa Türk’e uçak tekme attı. Güvenlik görevlileri taraftarı yere yatırarak etkisiz hale getirirken, taraftar gözaltına alındı.
ÇIKAN OLAYLARDA 3 KİŞİ YARALANDI
Sahaya girmeye çalışan bir taraftar, yüksekten düşerek bacağından yaralandı. Güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen taraftar, olay yerinde bekleyen ambulansa alındı. 2 güvenlik görevlisi ise çıkan olaylara müdahale etmek istediği sırada başından yaralandı. Yaralılar, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
OLAYLAR STAT DIŞINDA DA SÜRDÜ
Stattan çıkan taraftarlar sokaklarda da taşkınlık çıkardı. Taraftarlara hazır bekleyen TOMA’lar tazyikli su ile müdahale etti. Bazı taraftarlar Alima Yeni Malatyaspor’un otobüsünü taşladı. Alima Yeni Malatyasporlu oyuncular, güvenlik gerekçesiyle sivil otomobillere binerek stattan ayrıldı.
HAVUTÇU: "SAĞDUYULU OLMAK GEREKİYOR"
Adana Demirspor Teknik Direktöre Tayfur Havutçu, düzenlenen basın toplantısında maçın ardından çıkan olaylarla ilgili, “Taraftar tepki göstermekte haklı. Ama sağduyulu olmak gerekiyor. Cezayı sonuçta takım çekiyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.