Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Botaş’ta hazırlıklar sürüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Adana Botaşspor deplasmanda karşılaşacağı Canik Belediyesi maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Baş Antrenör Aziz Akkaya yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Botaş’ta hazırlıklar sürüyor
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Adana Botaşspor deplasmanda karşılaşacağı Canik Belediyesi maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Baş Antrenör Aziz Akkaya yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlan antrenman daha sonrasında maçın taktik çalışması ile devam etti. Bu arada sakatlığı devam eden Alperi Onar dışından kırmızı beyazlılarda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Canik Belediyesi maçının hazırlıklarına yarın da devam edecek Adana Botaş, cuma günü sabah hava yolu ile Samsun’a gidecek. Adana Botaşspor’un İspanyol oyuncusu Sandra Ygueravide antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, bütün hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptıklarını söyledi. Ygueravide, “Takım olarak çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Geçen hafta Fenerbahçe karşısında şansız bir mağlubiyet aldığımızı düşünüyorum. Galibiyete yakın olan taraftık ama olmadı. Deplasmanda Canik Belediyesi ile oynayacağımız maçı kazanarak yeniden bir seri yakalamak istiyoruz. Samsun deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.