Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Botaş evinde Tarsus Belediye’yi konuk edecek

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele Adana Botaş, ligin 4.haftasında evinde Tarsus Belediye ile karşılaşacak. Hazırlıklarını Başantrenör Aziz Akaya yönetiminde sürdüren Kırmızı Beyazlılar Ceyhan Belediye ve Orduspor maçının...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele Adana Botaş, ligin 4.haftasında evinde Tarsus Belediye ile karşılaşacak.

Hazırlıklarını Başantrenör Aziz Akaya yönetiminde sürdüren Kırmızı Beyazlılar Ceyhan Belediye ve Orduspor maçının ardından Tarsus Belediye maçını da kazanarak galibiyet sayısını üçe çıkartmak istiyor. Hafta içi takımla yapılan antrenmanlara katılamayan tecrübeli oyuncu Saynur Tozlu takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu oyuncunun oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde netlik kazanacak.
Adana Botaş – Tarsus Belediye karşılaşması 30 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Menderes Spor Salonunda oynanacak. Tarsus Belediye maçı öncesinde Adana Botaşspor’un yetenekli oyuncularından Elif Emirtekin Ceyhan Belediye ve Orduspor galibiyetlerinin ardından bu hafta Tarsus Belediye’yi de yenmek istediklerini söyledi. Orduspor maçının ardından hazırlıklarımıza ara vermeden başladıklarını belirten Emirtekin, “Hocamız Aziz Akkaya’nın istekleri doğrultusunda antrenmanlarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz antrenmanların oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum. Bu anlamda Tarsus Belediye karşısında da istediğimiz oyunu sahaya yansıttığımız takdirde kazanacağımıza inanıyorum. Hedefimiz ligde galibiyet serisi yakalamak. Bunun içinde 3’te 3 yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.