Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Botaş, Ceyhan maçına hazır

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Adana Botaş, Adana derbisinde Ceyhan Belediyesi’ni ağırlayacak.Hazırlıklarını Başantrenör Aziz Akkaya yönetiminde sürdüren kırmızı beyazlılar, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor....

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Botaş, Ceyhan maçına hazır
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Adana Botaş, Adana derbisinde Ceyhan Belediyesi’ni ağırlayacak.

Hazırlıklarını Başantrenör Aziz Akkaya yönetiminde sürdüren kırmızı beyazlılar, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Önemli maç öncesinde Botaşspor’da cezalı ya da sakat oyuncu bulunmuyor. Adana Botaş – Ceyhan Belediye karşılaşması yarın 19.00’da Menderes Spor Salonunda oynanacak.

Botaşspor kaptanı Michelle Snow antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında karşılaştıkları Galatasaray maçında iyi oynamalarına rağmen şansızlıklar yaşadıklarını söyledi. Galatasaray maçının geride kaldığını aktaran Snow, “Ligin 2. haftasında Ceyhan Belediyespor ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamladık. Bu önemli karşılaşma da tek hedefimiz var iyi oyun ve iyi mücadele ederek karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi bu maçta da bizleri yalnız bırakmayarak büyük destek vereceklerini düşünüyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.