Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana ASKİ Spor sezonu açtı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor yeni sezon çalışmaları için Adana’da bir araya geldi.Düzenlenen sezon başlangıcı yemeğine sporcular, teknik ekip ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Burada konuşan Adana...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor yeni sezon çalışmaları için Adana’da bir araya geldi.
Düzenlenen sezon başlangıcı yemeğine sporcular, teknik ekip ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Burada konuşan Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, "Sporcularımız geçtiğimiz hafta toplandılar. Sağlık kontrolleri ve diğer ölçümlerin ardından çalışmalara başlandı. Sporcularımız ve teknik ekiple hem tanışma hem de sezon açılışı için akşam yemeğinde bir araya geldik. Bu sezon öncesi üç turnuvaya katılacağız. Bunlardan ilki Adana Büyükşehir Belediyesi Turnuvası olacak. Bu turnuvanın dışında Mersin Büyükşehir Belediyesi Turnuvası ve son olarak AGÜ Spor’un organize ettiği Erciyes Cup Turnuvası’na katılacağız. Sezon öncesi yabancı sporcularında katılımı ile hazır hale geleceğiz. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.