Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana ASKİ Spor Samsun Yolcusu

Adana Aski Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, "hedefimiz Kadınlar Türkiye Kupası Gruplarını Başarı İle Tamamlamak Ve Sekizli Finallere Katılma Hakkı Kazanmaktır” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana ASKİ Spor Samsun Yolcusu
Kadınlar Basketbol Süper Lig takımlarından Adana ASKİ Spor, 8-11 Ekim tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Kadınlar Türkiye Kupası Grup Eleme Maçları’na katılacak.
Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, Samsun’da toplam üç grupta on iki takımın mücadele edeceğini ve altısının finallere katılma vizesi alacağını belirterek, "Baktığımız zaman en zor grup bizim bulunduğumuz grup. Takımların hepsi güçlü ve birbirlerine denk takımlar. Grubumuzda Yakın Doğu Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Edirne Belediyesi Edirnespor bulunuyor. İlk maçımız Perşembe günü Edirnespor ile oynanacak. Briann January WNBA finali oynadığı için Türkiye Kupası’nda oynayamayacak. Botaş Cup Turnuvası’nda sakatlanan takım kaptanımız Nilay Kartaltepe de henüz iyileşmedi. Hafta sonu takımımıza katılan Erika De Souza ve Amanda Zahui takım antrenmanlarına başladılar ancak uyum sağlamaları için biraz daha zaman gerekebilir. Şu an tek hedefimiz Kadınlar Türkiye Kupası gruplarını başarı ile tamamlamak ve sekizli finallere katılma hakkı kazanmaktır” dedi.
Adana ASKİ Spor, 8-11 Ekim tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Kadınlar Türkiye Kupası Grup Eleme Maçları’nın ilk gününde 8 Ekim Perşembe günü saat 16.00’da Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu’nda Edine Belediyesi Edirnespor ile oynayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.