Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana ASKİ Spor Pes Etmiyor

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, deplasmanda kazandığı Mersin Büyükşehir maçının ardından Botaşspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, “Üç hafta önce...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, deplasmanda kazandığı Mersin Büyükşehir maçının ardından Botaşspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, “Üç hafta önce Fenerbahçe maçının ardından ‘Hedef üçte üç’ deyip kalan üç maçımızın tamamını kazanmak istediğimizi belirtmiştik. Bunlardan ilki Edirne Belediyesi Edirnespor’du ve bu maçı kazandık. İkincisi ise geçtiğimiz çarşamba karşılaştığımız Mersin Büyükşehir maçıydı. Sporcularımız bu zorlu deplasmandan da galibiyetle dönmesini bildi. Kalan son maçımız ise Botaşspor ile olacak. Bu maç Adana derbisi niteliği taşıyor. Şuna inanıyorum ki bu maçı kazanacağız. Botaşspor hiç şüphesiz genç ağırlıklı zor bir takım ancak bu maçı biz kazanmak zorundayız” diye konuştu.
Adana ASKİ Spor ile Botaşspor arasındaki karşılaşma 6 Nisan Çarşamba günü saat 18.00’da Menderes Spor Salonu’nda oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.